Esprem les teves dades energètiques per a ser més eficients i més sostenibles, …

… amb l’informe trimestral personalitzat de comptabilitat energètica.

Totes les dades introduïdes a la plataforma serveixen per a tenir un bon inventari de les teves instal·lacions i dispositius energètics o per a controlar i gestionar la facturació, els contractes i els preus, però també s’emmagatzemen per oferir un conjunt de dades que faciliten la realització d’informes, auditories, certificacions, estudis i actuacions energètiques per part de professionals experts.

Com a primer pas, t’ajudem a recollir les teves dades energètiques i com a segon pas, a esprémer-les amb el teu informe trimestral personalitzat, que pot incloure:

– validació de la facturació,
– completesa de les dades,
– estudi de preus i contractes,
– anàlisi de potències,
– costos de reactiva,
– evolució de consums,
– evolució de costos mensuals,
– llistat de punts subministrats,
I amb totes aquestes dades, pots afegir valor de consultoria en eficiència i sostenibilitat energètiques amb…

auditories energètiques de les teves instal·lacions per a obtenir coneixements adequats del perfil de consum d’energia existent d’un edifici o grup d’edificis, d’una instal·lació o operació industrial o comercial, o d’un servei privat o públic, així com per a determinar i quantificat les possibilitats d’estalvi d’energia a un cost eficient i poder informar al respecte.

…els tràmits necessaris per obtenir alguna de les certificacions d’eficiència energètica.

…l’elaboració d’una completa estratègia d’eficiència i sostenibilitat energètica amb accions concretes, coneixent el seu impacte i el seu retorn.

T’ajudem a esprémer les teves dades!

 

Más contenido sobre Eficiencia y Gestión Energética

Entendiendo la factura energética (PVPC)

Según la OCU, tan sólo el 11% de los consumidores entiende por completo todos los apartados de su factura de la luz. Muchos ni siquiera saben si pertenecen al mercado libre o al regulado (PVPC).

Únete a nuestra comunidad