Quantes hores dediques a introduir les dades de les factures?

Allibera el teu temps, amb el nou servei d’introducció automàtica de factures en PDF!
Podem estalviar-te temps en la gestió de les factures energètiques. En qüestió de segons, les dades de les teves factures poden estar introduïdes i ordenades, automàticament, en la nostra plataforma. D’aquesta manera, podràs dedicar els teus esforços a la gestió energètica establint objectius de reducció, optimització i ajustaments.

Actualment, pots importar dades de les teves factures en formats de full de càlcul, factura-e i xml, i ara ja podem tractar l’arxiu PDF de factura energètica directament, a més d’accedir puntualment al portal de la companyia per descarregar les dades.

El nou servei permet que puguis tenir totes les dades de les teves factures, sense haver de malgastar temps introduint-les manualment. Descarrega’t els PDFs de les teves factures, puja’ls a la nostra plataforma i automàticament, obtindràs totes les dades desglossades i llestes per a la seva gestió.

A més a més, podem descarregar les teves factures des del portal de la companyia energètica, directament en el teu usuari de la nostra eina i de forma puntual, segura i confidencial.

No perdis el temps introduint factures a mà. Fes-ho automàticament, amb el nostre servei:

– Importació automàtica de factures en format PDF de companyia.

– Introducció de dades en TOTS els formats estructurats.

– Desglossament i representació ordenada i uniforme de les dades.

– Traçabilitat de les dades energètiques.

– Connexió directa i puntual amb els portals de les companyies energètiques.

– Confidencialitat i seguretat en tota la gestió

Más contenido sobre Eficiencia y Gestión Energética

Entendiendo la factura energética (PVPC)

Según la OCU, tan sólo el 11% de los consumidores entiende por completo todos los apartados de su factura de la luz. Muchos ni siquiera saben si pertenecen al mercado libre o al regulado (PVPC).

Únete a nuestra comunidad