Pots viure igual sense electricitat?Millorem la gestió de les lluites contra la pobresa energètica

La campanya iniciada per l’equip de gemweb vol visibilitzar la lluita de totes les entitats contra la pobresa energètica. Entitats privades, administracions públiques, aliances público-privades combaten la problemàtica de l’accés a l’electricitat mitjançant diferents accions i amb esforços intensos per part dels tècnics i persones que hi actúen.

Tot el sector i professionals de l’energia, hem de ser conscients de l’esforç i del treball que suposa una atenció individualitzada i la creació d’estratègies públiques d’acció global.

L’esperit i la filosofia de gemweb és el d’un model energètic sostenible, a l’abast de tothom, que creu en les persones que fan millor el seu entorn més proper, fent cadascú la seva petita aportació per a un món més sostenible.

Sabem que el nostre software pot ajudar en la millora i gestió de les diferents lluites contra la pobresa energètica i, per això, iniciem tot un projecte de col·laboració amb la nostra comunitat d’usuaris.

El nostre equip es compromet a donar gratuïtament un usuari a cadascun dels membres que formen part de la comunitat gemweb i, d’aquesta manera, avançar conjuntament cap a l’anàlisi i resolució de les diferents situacions de pobresa energètica pel que fa les relacions amb les comercialitzadores d’energia elèctrica.

Mitjançant un usuari gratuït de l’eina gemweb, els i les tècniques de la comunitat gemweb podran disposar del conjunt de funcions que tenim identificades i desenvolupades.

Contacta amb nosaltres per saber-ne més!

Más contenido sobre Eficiencia y Gestión Energética

Entendiendo la factura energética (PVPC)

Según la OCU, tan sólo el 11% de los consumidores entiende por completo todos los apartados de su factura de la luz. Muchos ni siquiera saben si pertenecen al mercado libre o al regulado (PVPC).

Únete a nuestra comunidad